• “Shu” encyclopedia |malamalama tuusao pe le tuusao le mataituina o le mamafa o paʻu, faitau lenei tusiga ua lava!
  • “Shu” encyclopedia |malamalama tuusao pe le tuusao le mataituina o le mamafa o paʻu, faitau lenei tusiga ua lava!

"Shu" encyclopedia |malamalama tuusao pe le tuusao le mataituina o le mamafa o paʻu, faitau lenei tusiga ua lava!

Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia o le tulaga o le olaga.
O le tulituliloaina e tagata o le tulaga lelei o le olaga o loʻo faʻatupulaia foi ma maualuga.
O le faʻaauau pea o le faʻateleina o le umiaina o taavale i Saina o se faʻataʻitaʻiga lelei.
I le taimi lava e tasi, o le tauvaga i le maketi o taavale o loʻo faʻateleina foi le taʻavaleina o tau faʻatau atu Brand, faʻatulagaina.
Pe a faatusatusa i tausaga ua mavae e i ai tikeri eseese o fetuunaiga Aemaise lava i le faʻaogaina o le puipuiga o le paʻu o le mataʻituina o le mamafa o le faʻaogaina o le saogalemu.

Aisea e taua tele ai le mamafa o pa'u?

talafou-2 (1)
talafou-2 (2)
talafou-2 (3)

O le mamafa o pa'u o se tasi lea o mea taua e a'afia ai le fa'atinoga o pa'u ma le saogalemu o le ola

Ose pa'u fa'afuase'i a'o ave ta'avale e matua mata'utia tele mafua'aga e pa'u ai le pa'u E pei o le matua o le pa'u, ta'avale mea ma'ai E ui atu le alatele i omoomo, tele uta, ma isi mea Ae o le mea e le o iloa e le to'atele e tusa ai. i fuainumera, e tusa ma le 90% o faʻalavelave paʻu paʻu E mafua ona o le le lava o le paʻu o paʻu O lea ia faʻalogo i taimi uma i le mamafa o paʻu, e sili ona taua!

O le a le TPMS?

O loʻo i totonu o le masini faʻaeletoroni saogalemu o taavale O se vaega taua tele o lena tasi E mafai ona mataʻituina le mamafa o le paʻu, vevela ma isi faʻamatalaga i le taimi moni Alalaga pe a maualuga tele pe maualalo le mamafa o le paʻu O lea e fesoasoani ai i le faʻaluaina o le saogalemu o le uili O le TPMS o le lona tolu tele tele o taavale saogalemu faiga ma "preactive" faataitaiga.

E tusa ai ma le galuega faʻavae ma le faʻapipiʻiina
E mafai ona vaevaeina le TPMS i vaega nei e lua:
Fa'atonu le mata'ituina o le mamafa o pa'u (dTPMS)
Faiga e Mata'ituina le mamafa o pa'u (iTPMS)

O le a le eseesega i le va o le dTPMS ma le iTPMS?

tuusa'o TPMS(dTPMS)
E ala i le transmitter o loʻo i totonu o le paʻu, o le pule o le tino ma le vaega faʻaaliga o loʻo i totonu o le mataʻitusi tutotonu poʻo le meafaifaʻaili, e le gata ina mafai ona mataʻituina le mamafa ma le vevela o faʻamatalaga o le paʻu i le taimi moni, ae faʻapea foi ona saʻo le mea e le masani ai. togi e tusa ai ma faʻamatalaga faʻaletonu o loʻo atagia i le faʻalavelave faʻalavelave ma le vevela o le vaega faʻaaliga.

le tuusao TPMS(iTPMS)
E aoina le faailo o le uila, ma o le suiga o le paʻu paʻu e maua i le faʻatusatusaina o le saoasaoa o le uili ma le tulaga masani.Lipoti pe a le masani le mamafa o le uili ma faʻaali i le avetaavale i luga o le dashboard, ae aua le faʻaalia le taua o le mamafa o paʻu ma le vevela.

E le faigata ona vaʻavaʻai, aveese le saʻo, numera, taimi amata, faʻamatalaga paʻu faʻaletonu, tau, iTPMS (le tuusao) e aʻafia foi i tapulaʻa o le mataupu faʻapitoa, faʻateleina le faigata ona faʻafetaui tulaga faʻatumauina o le saogalemu o le TPMS, faia iTPMS (le tuusao) saʻo e itiiti ifo nai lo le dTPMS (saʻo), ma o le iTPMS (le tuusaʻo) faʻavasegaina faiga e lavelave, naʻo le le mafai ona iloa le paʻu sese, i nisi tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, o paʻu e lua o le mamafa tutusa e maualalo, o le e le mafai ona galue lelei le faiga.

talafou-2 (6)
talafou-2 (7)

Toeitiiti atoa le 40 tausaga o le poto ma oe malaga saogalemu

Schrader Direct faiga mata'ituina o pa'u pa'u, lava su'esu'ega va'a ma atina'e, fa'apolofesa e sili atu le saogalemu, fa'aletonu la'ititi i le taimi;
● PCB RF antenna, o le saoasaoa o le taavale o loʻo i totonu ole 150km / h, o le faʻailoga uaealesi e mautu ma e le leiloa;
● O le ola o le maa e oo atu i le 5 tausaga po o le 70,000 kilomita;
● moe poto, faʻaitiitia le faʻaaogaina o le malosi, faʻaumiumi le ola tautua;
● I le feagai ai ma le siosiomaga ogaoga e mafai foi ona mataʻituina saʻo, Schrader Shide e faʻalogo i taimi uma i le tulaga o le mamafa o paʻu.

talafou-2 (8)

Taimi meli: Feb-24-2023